Terug naar home  
header_weblog.jpg
de-som-spreuk.gif
Klein bijpraten juli 2013

Onderwijscongres: Mijn school in 2020

Op 15 oktober geef ik een workshop op het Onderwijscongres “Mijn school in 2020”. Ik laat daar mijn onderwijsmethode vanuit de sportwereld zien en deze methodiek overbrengen/vertalen naar het onderwijs. Dat doe ik samen met vijf van mijn topsporters en twaalf leerlingen van het VMBO. Zij en ik gaan samen die workshop van twee uur vorm geven. Zoals gewoonlijk weer spannend voor alle partijen.

Tijdschrift “Els en veiligheid”

Het schiet al lekker op. Artikels van onder andere Defensie, Bandweer, Politie, Jacobine Geel  zijn al klaar. De coverfoto is door een studente kunst van de Rietveld Academie gemaakt. Elke keer weer mooi om te zien hoe traag maar gestaag uit ideeén iets concreets voortvloeit.

Adviesnota Talentmanager

Dit advies is gepresenteerd eind mei. Bent u nieuwsgierig kijk dan op mijn site. www.elsnoorduyn.nl/nl daar vind u het onder de button, Adviesnota Talentmanagement. Het was echt een mijlpaal, voor de drie studenten en mij. Ik ben blij met het resultaat.

KriDaTie Challenge

Drie jongeren hebben een uitstekende en volwassen klus geklaard door een praktisch advies neer te leggen. Astrea ProductieB.V. kan weer verder bouwen aan zijn toekomst. De jongeren kunnen nu op hun CV schrijven dat zij werkervaring hebben.

Start van de pilot Oefenleiders nieuwe stijl.

Met een groep enthousiaste medewerkers van de brandweer Emmen ontwerpen wij een ander programma voor oefenleiders. Zelf doen en zelf weten wat je kunt en nodig hebt. Is weer iets anders dan je laten vertellen hoe het moet.

Sport

Maar even staccato. De heren ateleten hebben nog een wedstrijd ‘promotie”. Zij willen naar de eredivisie! De dames zijn net in de eerste divisie en ondanks veel gedoe binnen de dames groep, blijven zij daar. Klasse voor de teamspirit.

Een junior is Nederlands kampioen op de 400 meter geworden. Heet op die dag 2 keer haar tijd verbeterd. En dat nadat zij lang geblesseerd is geweest. Maar zoals het hoort je komt er beter uit. Bij de junioren hadden wij 14 finaleplaatsen en dat is een leuk weetje. Nu nog over drie weken de Nederlandse kampioenschappen senioren. Kijken wat die brengen.

 

Ik wens u een hele fijne zomer.

Els


http://www.kridatie.nl/mailels/logo.jpg

Els van Noorduyn
Bureau van Noorduyn

Adres: Rijksstraatweg 188 | 3956 CV Leersum
Email:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
T: (0343) 457950 F: (0343) 451383 M: (06)29 021260

 

www.elsnoorduyn.nl