Terug naar home  
header_weblog.jpg
de-som-spreuk.gif
Klein bijpraten april 2013

De Haagse Hogeschool

Een kleine groep studenten is uitgenodigd door het bestuur  om hun visie te geven op onderwijs in 2037. Ik werd gevraagd om de zeven punten die zij geformuleerd hebben betekenis te geven, voor henzelf en daarmee voor De Haagse Hogeschool. Dan weet je waar je over spreekt. In korte tijd heb ik ze laten ervaren van wat zij nog niet weten:

  • doen en de betekenis voor jezelf en de organisatie
  • ervaren, ervarend leren
  • interessante personen ontmoeten
  • creativiteit

De terugkoppeling was zeer waardevol en concreet mee te nemen naar de visie. Ook voor mij weer boeiend om te zien waar jongeren behoefte aan hebben. VISION groep, succes.

Talentgroepen

Zo verrassend om elke keer weer te zien dat deze trajecten zo verschillend vorm gegeven worden. Met hetzelfde resultaat. Mensen en groepen komen op een gedegen wijze binnen hun eigen kracht en kunnen dat ten allen tijde toepassen en in verschillende omgevingen. Voor altijd blijvend.

Onderszoeksteam Hoge school Utrecht

OP 23 mei is de presentatie van het onderszoekresultaat naar mijn talenten trajecten. Ben zo nieuwsgierig.

KriDaTie Young Professional

In mijn vorige,” Even klein bijpraten” schreef ik hier al over. Afgestudeerden, die net klaar zijn met hun HBO/WO-studie, als multidisciplinair team plaatsen bij MKB-bedrijven die de nieuwste kennis nodig hebben om hun bedrijfsprobleem op te lossen. De eerste innovatieve organisatie wil een multiteam. Gefeliciteerd Astrea BV.

Tijdschrift; ”Els en veiligheid”

Het eerste interview gehad bij Defensie bij Luitenant kolonel J. Vonk. Gesprekken gepland bij de Brandweer en Politie. Ook bij DSM speelt dit onderwerp maar dan op een heel ander vlak. Wordt mij steeds meer bewust hoeveel gezichten veiligheid heeft.

Sporttrainingskamp

Ik  ga over dit kamp een verhaal schrijven. Daar waar 28 atleten, en zelfs één dag 29 atleten, zo hard gewerkt hebben in de sneeuw is het de moeite waard om mij bewust te zijn wat daar allemaal gebeurd is. Mijn leiderschapsstijl en die van de atleten. Aan het eind ronden wij het af met een woord dat je in het wedstrijdseizoen mee kunt nemen. Enkele uitspraken: Gelijkwaardigheid, genieten en plezier, veel geleerd over mijzelf, energie, nog nooit zo’n echte groep meegemaakt. Alle 28 opmerkingen krijgt u niet. Ik laat u weten hoe zij gepresteerd hebben in het wedstrijdseizoen.

Els

http://www.kridatie.nl/mailels/logo.jpg

Els van Noorduyn
Bureau van Noorduyn

Adres: Rijksstraatweg 188 | 3956 CV Leersum
Email:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
T: (0343) 457950 F: (0343) 451383 M: (06)29 021260

www.elsnoorduyn.nl